MICROLAX®. Want constipatie staat niet op je vakantieplanning

Als je straks verandert van klimaat en menu kan dit ertoe leiden dat je geconstipeerd raakt, en dat is nooit een leuke aangelegenheid.

Zo kan je constipatie voorkomen:

  • Drink ongeveer 2 liter water per dag.
  • Eet voldoende (geschild) fruit en (gekookte) groenten.
  • Neem eventueel wat vezelrijke koekjes mee op reis.
  • Beweeg voldoende.
microlax

Toch geconstipeerd?

MICROLAX® is een snelwerkende remedie die al na 5 tot 20 minuten verlichting brengt in geval van (voorbijgaande) constipatie. Vooruitziende reizigers stoppen dan ook MICROLAX® in hun reisapotheek!

MICROLAX® is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Alvorens MICROLAX® bij kinderen van 6 jaar en jonger te gebruiken, verdient het aanbeveling een arts te raadplegen.

Oplossing voor rectaal gebruik.

IMODIUM® Instant (loperamide) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. NICORETTE® bevat nicotine en is een geneesmiddel voor volwassenen. Buiten het bereik van kinderen houden. PERDOLAN® volwassenen (paracetamol) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar (25 kg). PERDOFEMINA® (ibuprofen lysinaat) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Niet toedienen tijdens de zwangerschap, noch in geval van maag- of duodenumulcus of indien u allergisch bent aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. DAKTARIN® Spray poeder 2% (miconazolenitraat) is een geneesmiddel en is aangewezen bij schimmelinfecties. MICROLAX® is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Alvorens Microlax® bij kinderen van 6 jaar en jonger te gebruiken, verdient het aanbeveling een arts te raadplegen. LIVOSTIN® (levocabastine) is een geneesmiddel. LIVOSTIN® neusspray/oogdruppels niet toedienen aan kinderen jonger dan 3 jaar. Om steriliteitsredenen mag u de oogdruppels niet langer gebruiken dan 1 maand na de eerste opening van het druppelflesje. Perdolan® Compositum volwassenen (paracetamol, acetylsalicylzuur, coffeïne) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap noch in geval van maag- of duodenumulcus of in geval van allergie aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. PERDOLAN® kinderen (paracetamol) is een geneesmiddel voor kinderen. RHINOSINUTAB® is een geneesmiddel. Tabletten met verlengde afgifte. 1 tablet ’s ochtends en ’s avonds. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, of bij hoge bloeddruk.
Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Lees aandachtig de bijsluiters. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Vergunninghouder: Johnson & Johnson Consumer NV Antwerpseweg 15-17, B-2340 Beerse. Dossiernr: BE/IM/13-0439c

Niet meer tonen