NICORETTE® helpt je succesvol stoppen met roken

Tijdens een vlucht of treinreis kan de trek in een sigaret het je bijzonder moeilijk maken... ook in hotels en restaurants geldt een rookverbod. En waarom deze stressarme vakantieperiode in het gezelschap van familie en vrienden niet benutten om eindelijk te stoppen met roken?

nicorette

Nicorette® stilt je behoefte in een sigaret en helpt je zo van het roken af.

Nicorette® is beschikbaar in verschillende vormen: Nicorette® Freshmint 1mg/spray, Nicorette® Freshmint zuigtabletten, Nicorette® kauwgom, Nicorette® inhaler en Nicorette® invisi patch.

Nicorette® Freshmint 1mg/spray werkt snel op moeilijke momenten en helpt je succesvol stoppen met roken. Verlicht je trek in een sigaret in 60 seconden bij 2 verstuivingen. Verstuif één keer wanneer je normaal gezien een sigaret zou roken of als de behoefte te sterk wordt. Is je trek na enkele minuten nog niet voorbij, dan mag je een tweede dosis gebruiken. De compacte spray is handig om mee te nemen op reis, ook in de handbagage op het vliegtuig.

Meer informatie kan je vinden op www.nicorette.be.

NICORETTE® bevat nicotine en is een geneesmiddel voor volwassenen. Buiten het bereik van kinderen houden.  Dit geneesmiddel mag niet langdurig gebruikt worden zonder geneeskundig advies.

IMODIUM® Instant (loperamide) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. NICORETTE® bevat nicotine en is een geneesmiddel voor volwassenen. Buiten het bereik van kinderen houden. PERDOLAN® volwassenen (paracetamol) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar (25 kg). PERDOFEMINA® (ibuprofen lysinaat) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Niet toedienen tijdens de zwangerschap, noch in geval van maag- of duodenumulcus of indien u allergisch bent aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. DAKTARIN® Spray poeder 2% (miconazolenitraat) is een geneesmiddel en is aangewezen bij schimmelinfecties. MICROLAX® is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Alvorens Microlax® bij kinderen van 6 jaar en jonger te gebruiken, verdient het aanbeveling een arts te raadplegen. LIVOSTIN® (levocabastine) is een geneesmiddel. LIVOSTIN® neusspray/oogdruppels niet toedienen aan kinderen jonger dan 3 jaar. Om steriliteitsredenen mag u de oogdruppels niet langer gebruiken dan 1 maand na de eerste opening van het druppelflesje. Perdolan® Compositum volwassenen (paracetamol, acetylsalicylzuur, coffeïne) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap noch in geval van maag- of duodenumulcus of in geval van allergie aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. PERDOLAN® kinderen (paracetamol) is een geneesmiddel voor kinderen. RHINOSINUTAB® is een geneesmiddel. Tabletten met verlengde afgifte. 1 tablet ’s ochtends en ’s avonds. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, of bij hoge bloeddruk.
Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Lees aandachtig de bijsluiters. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Vergunninghouder: Johnson & Johnson Consumer NV Antwerpseweg 15-17, B-2340 Beerse. Dossiernr: BE/IM/13-0439c

Niet meer tonen